KOMPANIJA "MILŠPED" POČELA IZGRADNJU NOVOG ROBNO-TRANSPORTNOG CENTRA U KRNJEŠEVCIMA

milsped2U skladu sa jačanjem tržišne pozicije i poslovne infrastrukture, kompanija "Milšped" je otpočela izgradnju novog skladišta u Krnješevcima sa planom realizacije do oktobra 2013. godine.

Prema projektnom modelu, novi robno-transportni centar, ukupne kvadrature više od 16.000 m2, biće izgrađen do početka oktobra, prema savremenom konceptu "city" logistike sa ciljem povećanja efikasnosti transporta i koncentracije kompletne logističke usluge.

U arhitektonskom kontekstu, novo skladište će omogućiti najviši stepen integracije logističkih aktivnosti. Funkcionalne i operativne prednosti ovog vida skladištenja koje "Milšped" uvodi, će objediniti savremenu tehnologiju opreme, visok stepen bezbednosti sa kontrolom pristupa kao i dodatne nivoe kvaliteta usluge.

Logistički park, sa skladišno poslovnim prostorom i površinama, će predstavljati jedan od najmodernijih logističkih centara u regionu sa organizovanim saobraćajnim tokovima, otvorenim carinskim skladištem i dodatnim objektima tehničke namene.