EBRD kreditira mala i srednja preduzeća u Srbiji sa 160 mil EUR

download1Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) obezbedila je 160 mil EUR za finansiranje malih i srednjih preduzeća (MSP) i podršku građanima Srbije.

Opširnije

Privredna komora pozvala privrednike da se prijave za Akademiju cirkularne ekonomije

cirkularna ekonomijaPrivredna komora Srbije (PKS) pozvala je predstavnike malih i srednjih preduzeća da se prijave za Akademiju cirkularne ekonomije (ACE), koja počinje 4. oktobra i trajaće do kraja novembra.

Opširnije

 

Centar za digitalnu transformaciju PKS raspisao javni poziv za podršku malim i srednjim preduzećima

6195 8018Centar za digitalnu transformaciju (CDT) Privredne komore Srbije (PKS), u saradnji sa Nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju (GIZ) i Razvojnom agencijom Srbije (RAS), otvorio je javni poziv za kompanije iz Srbije za prijavu za Program podrške digitalnoj transformaciji malih i srednjih preduzeća (MMSP) za 2019. i 2020.

Opširnije

Erste Banka u saradnji sa EBRD-om finansira mala i srednja preduzeća sa 40 mil EUR

kredit.slikaEvropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) i Erste Banka potpisali su ugovor o novoj kreditnoj liniji u iznosu od 40 mil EUR za finansiranje malih i srednjih preduzeća u Srbiji. Ovom segmentu privrede će time na raspolaganju biti kratkoročni, srednjoročni i dugoročni krediti široke namene, od finansiranja investicija i obrtnih sredstava do revolving kredita.

Opširnije

Država pomaže startap preduzeća sa 200 miliona dinara - Bespovratno i do 40% ulaganja

indexMinistarstvo privrede podržava startap preduzeća sa trećinom ulaganja. Ove godine je u svhu bespovratne pomoći početnicima izdvojeno 200 miliona dinara. Time se finansira 30% ulaganja ili čak 40% za firme u nerazvijenim opštinama, a ostatak od 466,66 miliona dinara se finansira iz kredita Fonda za razvoj Republike Srbije.

Opširnije