Fond za razvoj daje 850 miliona dinara bespovratnih sredstava za podsticanje preduzetništva

download1Ministarstvo privrede raspisalo je javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava u okviru Programa podsticanja preduzetništva kroz razvojne projekte u 2020. godini.

Opširnije>>>

Razvojna Agencija Srbije raspisuje Javni poziv za besplatnu mentoring uslugu u okviru „Programa pružanja standardizovane usluge mentoringa sektorima prerađivačke industrije u 2020 (rok – Produžen do 10.06.2020.)

RASRazvojna agencija Srbije (u daljem tekstu: RAS) raspisuje Javni poziv za učešće u„Programu pružanja standardizovane usluge mentoringa sektorima prerađivačke industrije u 2020. godini“, koji je sastavni deo programa „Uspostavljanje i promocija usluge mentoringa za mala i srednja preduzeća na zapadnom balkanu – faza 2“ (u daljem tekstu: Program) sa ciljem unapređenja poslovnog ambijenta i podrške nesmetanom razvoju MMSPP koja posluju u okviru sektora prerađivačke industrije grupisane u četiri oblasti i to: industrija mašina i opreme; prehrambena industrija; drvna i industrija nameštaja i industrija gume i plastike. Javni poziv se objavljuje u skladu sa Godišnjim programom rada Razvojne agencije Srbije za 2020. godinu.

Opširnije>>>

 

Malom i srednjem biznisu država daje milijardu dinara bespovratnih sredstava za nabavku opreme

Min. privrede i RASMinistarstvo privrede objavilo je javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava u okviru Programa podrške malim i srednjim preduzećima za nabavku opreme u 2020. godini.

Opširnije>>>

Razvojni fond Vojvodine raspisao Konkurs za dugoročne kredite za likvidnost i nabavku obrtnih sredstava

Razvojni fond VojvodineRazvojni fond Vojvodine raspisao je Konkurs za dugoročne kredite za likvidnost i nabavku obrtnih sredstava radi smanjenja negativnih posledica prouzrokovanih pandemijom covid 19 subvencionisane od strane Pokrajinskog sekretarijata za finansije.

Opširnije>>>

 

Nacionalna služba za zapošljavanje objavila 13 novih konkursa

Nacionalna sluzba za zaposljavanjeNacionalna služba za zapošljavanje objavila je 13 novih konkursa za zapošljavanje nezaposlenih lica.

Opširnije