PKS: Još 200 slobodnih mesta za program finansiranja novih preduzetnika

Programa promocije preduzetništva i samozapošljavanjaJoš 200 slobodnih mesta ostalo je za obuku i finansiranje novoosnovanih preduzetnika, budućih startapa, zadrugara, mikro i malih preduzeća, u okviru drugog ciklusa Programa promocije preduzetništva i samozapošljavanja Vlade Srbije, saopštila je Privredna komora Srbije (PKS).

Opširnije>>>

Prvi onlajn Sajam preduzetništva Vojvodine 22. i 23. aprila na platformi ExpoOnline

sajam preduzetnistvaPrvi onlajn Sajam preduzetništva Vojvodine, 22. i 23. aprila, biće realizovan na platformi Novosadskog sajma - ExpoOnline.rs, saopštio je Novosadski sajam.

Opširnije>>>

 

Privrednici do kraja aprila mogu da se prijave za pomoć države za pola minimalca za zaposlene

poreska upravaPreduzetnici, mikro, mala, srednja i velika preduzeća od danas do kraja meseca mogu da se prijave za pomoć države za pola minimale zarade za zaposlene za april.

Opširnije>>>

STARTECH - podrška inovacijama i digitalnoj transformaciji

StartechNALED i Vlada Republike Srbije, uz podršku kompanije Philip Morris, pozivaju startapove, preduzetnike, mikro, mala i srednja preduzeća (MMSPP) i sve one koji imaju inovativne biznis ideje ili žele da transformišu svoje poslovanje uvođenjem novih tehnologija, da se u periodu od 31. marta do 4. juna prijave za StarTech program podrške inovacijama i digitalnoj transformaciji privrede.

Opširnije>>>

 

JAVNI POZIV MALIM I SREDNJIM PREDUZEĆIMA ZA NABAVKU OPREME

min. privredeMinistarstvo privrede raspisalo je javni poziv malim, srednjim i mikro preduzećima i preduzetnicima, kao i zadrugama, za dodelu bespovratne pomoći kroz Program podrške malim i srednjim preduzećima za nabavku opreme.

Opširnije>>>