Poziv privrednicima za 4. tematsku nedelju “Ekspo 2020 Dubai” – „Znanje i učenje“

Privredna komora SrbijePrivredna komora Srbije (PKS) pozvala je privrednike da se prijave za učešće na 4. tematskoj nedelji Svetske izložbe Expo 2020 Dubai posvećenoj obrazovanju, Znanje i učenje (Knowledge and learning Week), koja se održava od 10. do 18. decembra.

Opširnije>>>

Prvi onlajn Sajam preduzetništva Vojvodine 22. i 23. aprila na platformi ExpoOnline

sajam preduzetnistvaPrvi onlajn Sajam preduzetništva Vojvodine, 22. i 23. aprila, biće realizovan na platformi Novosadskog sajma - ExpoOnline.rs, saopštio je Novosadski sajam.

Opširnije>>>

 

Međunarodni sajam preduzetništva i privrede Expo Niš od 21. do 23. septembra

sajam izlozba 070815 tw1024Međunarodni sajam preduzetništva i privrede Expo Niš 2017 biće održan u hali Čair od 21. do 23. septembra, najavljeno je prlikom potpisivanja protokola o saradnji u organizaciji te manifestacije.

Opširnije

PKS organizuje nastup srpskih privrednika na Sajmu preduzetništva Celje - Prijave do 12. jula

Sajam Celje 2017PKS i Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na predstojećem Međunarodnom sajmu preduzetništva koji će se održati u Celju, Slovenija.

Opširnije

Sajam mikro biznisa i porodičnog preduzetništva od 26. do 28. maja u Beogradu

sajam porodicnog bizisa 2016Sajam mikro biznisa i porodičnog preduzetništva biće održan od 26. do 28. maja u Domu sindikata u Beogradu. Rok za prijavljivanje učešća je 16. maj do 12h, a cilj manifestacije je predstavljanje mikro biznisa, porodičnog i ženskog preduzetništva i uspostavljanje i jačanje saradnje sa privrednicima.

Opširnije