Besplatne onlajn obuke o IPARD-u i pristupu novim izvorima finansiranja

projekti porske malim i srednjim preduzecimaPoljoprivrednici, preduzetnici i predstavnici malih i srednjih preduzeća iz sfere agrobiznisa mogu da se prijave na besplatnu onlajn obuku o IPARD fondu, koja će im pomoći u razvoju poslovanja i pristupu novim izvorima finansiranja.

Opširnije>>>

Kako restartovati privredu - Ekonomski samit 17. i 18. oktobra u Beogradu

Slika kako restartovati privreduGrčka TGI Grupa International u saradnji sa Ministarstvom finansija i Privrednom komorom Srbije organizovaće 17. i 18. oktobra Ekonomski samit u hotelu Metropol Palace u Beogradu. Glavna tema biće kako restartovati privredu i trasirati put u Evropsku uniju.

Opširnije

Ugovori u privredi sa domaćim i stranim partnerima i sredstva obezbeđenja - 18.02.2016. Privredna komora Srbije, Centar za edukaciju

ugovori pksPrivredna komora Srbije – Centar za edukaciju, organizuje jednodnevni seminar UGOVORI U PRIVREDI SA DOMAĆIM I STRANIM PARTNERIMA I SREDSTVA OBEZBEĐENJA, 18. februara 2016. godine (četvrtak), od 10,00 do 15,15 sati, u Privrednoj komori Srbije, Resavska 15 (velika sala).

Opširnije

PKS organizuje radionicu za korišćenje fondova EU

seminar PKS 2015U Privrednoj komori Srbije biće organizovana u sredu, 16. decembra, radionica "Unapređenje investicija – Horizon 2020: novi alati i instrumenti za mala i srednja privredna društva (MSPD)", u okviru evropskog projekta "Jačanje investicione spremnosti - InvestHorizon".

Opširnije

Unapređenje spoljnotrgovinskog poslovanja - 14.09.2015., Privredna komora Srbije, Centar za edukaciju

uvoz izvoz privredna komoraSeminar na temu Unapređenje spoljnotrgovinskog poslovanje, održaće se 14.09.2015. godine od 09.00 do 16.00 sati, u Privrednoj komori Srbije (Resavska 13-15, sala 2).

Opširnije