Novi konkursi Razvojnog fonda AP Vojvodine za kredite i subvencionisane/sufinansirane kredite, za različite namene i korisnike

Razvojni fond VojvodinePrema Programu rada za 2022. godinu, objavljeni su novi konkursi Razvojnog fonda AP Vojvodine za kredite i subvencionisane/sufinansirane kredite, za različite namene i korisnike

Opširnije>>>

Javni poziv za učešće u programu podrške privrednim društvima za promociju izvoza

RASRazvojna agencija Srbije se kreiranjem Programa podrške privrednim društvima za promociju izvoza  opredelila da podrži unapređenje izvoznih potencijala domaćih privrednih društava, a u cilju povećanja prihoda od izvoza odabranih sektora, uravnoteženja platnog bilansa i unapređenja ugleda Republike Srbije u međunarodnoj poslovnoj zajednici, kao i povećanja plasmana domaćih proizvoda na stranim tržištima.

Opširnije>>>

 

Novi javni pozivi i programi za inovacije

Fond za inovacionu delatnostFond za inovacionu delatnost objavio je sledeće javne pozive: Javni poziv za Program ranog razvoja, Javni poziv za Program sufinansiranja inovacija, i Javni poziv za Program saradnje nauke i privrede.

Opširnije>>>

Otvoren poziv za učešće u programu akceleracije

Fond za inovacionu delatnostU cilju osnaživanja startap zajednice u Srbiji, Fond za inovacionu delatnost pokrenuo je novi program akceleracije „Katapult“, koji će preduzećima pružiti mentorsku i finansijsku podršku kroz intenzivne obuke i povezivanje sa investitorima.

Opširnije>>>

 

„Budite odvažni“ - nova akcija podrške omladinskom preduzetništvu

Privredna komora SrbijeSekcija za mlade preduzetnike Privredne komore Srbije (PKS) pokrenula je akciju „Budite odvažni“ čiji je cilj da ohrabri mlade preduzetnike i predstavnike startapa da unaprede svoje poslovanje, kao i da motiviše sve one koje imaju biznis ideju da je realizuju i pretoče u dobar posao.

Opširnije>>>