Otvoren poziv za učešće u programu akceleracije

Fond za inovacionu delatnostU cilju osnaživanja startap zajednice u Srbiji, Fond za inovacionu delatnost pokrenuo je novi program akceleracije „Katapult“, koji će preduzećima pružiti mentorsku i finansijsku podršku kroz intenzivne obuke i povezivanje sa investitorima.

Opširnije>>>

 

„Budite odvažni“ - nova akcija podrške omladinskom preduzetništvu

Privredna komora SrbijeSekcija za mlade preduzetnike Privredne komore Srbije (PKS) pokrenula je akciju „Budite odvažni“ čiji je cilj da ohrabri mlade preduzetnike i predstavnike startapa da unaprede svoje poslovanje, kao i da motiviše sve one koje imaju biznis ideju da je realizuju i pretoče u dobar posao.

Opširnije>>>

 

 

Bespovratna pomoć do 6.000 EUR za digitalnu transformaciju MMSP - Otvoren poziv za kompanije

slika nina1Centar za digitalnu transformaciju (CDT) Privredne komore Srbije u saradnji sa Ministarstvom privrede, uputio je javni poziv kompanijama za učešće u novom "Programu podrške digitalnoj transformaciji za mikro, mala i srednja preduzeća 2021", saopšteno je iz PKS.

 

Opširnije>>>

Za turističke manifestacije i žensko preduzetništvo u Vojvodini 70 miliona dinara

slika 1Nakon rebalanska budzeta u septembru tekuće godine, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam objavio je nove javne konkurse u oblastima privrede i turizma u ukupnom iznosu od 70 miliona dinara.

Opširnije>>>

RISE raspisuje drugi poziv za program podrške mladim socijalnim preduzetnicima i preduzetnicama

downloadRISE raspisuje drugi poziv za učešće u programu podrške namenjenom mladima iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Kosova*, Crne Gore, Severne Makedonije i Srbije koji žele da razviju svoje socijalno preduzetničke ideje. Kroz bogat program koji uključuje seriju radionica, predavanja, programe moblinosti između regionalnih partnera i finansijsku podršku mladi socijalni preduzetnici i preduzetnice imaće priliku da uče, povezuju se i razvijaju svoj biznis, istovremeno rešavajući društvene probleme svoje zajednice, saopštavaju.

 

Opširnije>>>