AJMAKS POČINJE SA IZGRADNJOM OBJEKATA U OPŠTINI STARA PAZOVA

ajmaksAustrijska kompanija "Ajmaks" (Eyemaxx), koja se bavi izgradnjom poslovnog prostora, biznis parkova i logističkih centara, počinje sa realizacijom svojih investicija u Staroj Pazovi.

Prvi čovek staropazovačke opštine Đorđe Radinović je na poziv vlasnika i predsednika kompanije Ajmaks Mihaela Milera nedavno posetio Beč, gde je predstavio opštinu, razgovarao o budućim investicijama, i što je najvažnije potpisao Sporazum Razumevanja, koji označava početak izgradnje  Logističkog centra, kao i Autlet centra koji će biti nalik autletu Parndorf koji se nalazi u blizini Beča. “Milovan Božinović, ambasador Srbije u Austriji,  je mene informisao, o kakvoj kompaniji je reč, i da su predstavnici kompanije Ajmaks, koji su kupili 55 hektara zemlje u Staroj Pazovi, imali dosta problema oko izdavanja dozvola za rad, što je prouzrokovalo zastoj izgradnje objekata pune četiri godine.” – istakao je predsednik opštine Stara Pazova, i dodao da je u proteklih 20 dana, kompaniji Ajmaks obezbeđena potrebna papirologija, koja omogućava početak izgradnje Logistikog centra već polovinom oktobra  meseca o.g.

Delekaciju opštine Stara Pazova, na čelu sa predsednikom opštine, u gradu Leopoldsdorf (blizina Beča) ugostili su Mihael Miler i gradonačelnik ovog grada Frits Blasnek.

Kompanija Ajmaks je samo jedna od 20 investitora iz Austrije koja je posetila Staru Pazovu i upoznala se sa njenim kapacitetima i odličnim geografskim položajem.

Izvor www.starapazova.eu