Sedmi Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi

Sedmi Regionalni sajam privrede u Novoj PazoviU organizaciji Opštine Stara Pazova i Sremske privredne komore pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova 10. i 11. oktobra u Novoj Pazovi se održava sedmi po redu Regionalni sajam privrede. Zbog sve većeg broja izlagača i interesovanja posetioca Sajam će ove godine biti postavljen u okviru Kompleksa sportsko rekreativnih bazena, Nova Pazova (ulaz u Novu Pazovu iz pravca Stare Pazove).

Zahvaljujući sve kvalitetnijem radu, Sajam je prošle godine počeo da prevazilazi regionalni karakter, što je ove godine još primetnije sa izlagačima iz Nemačke, Italije, Mađarske, Bugarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, a posebno je važno naglasiti da su zastupljeni i izlagači iz svih krajeva i gradova Srbije. Ukupan broj koji se očekuje, a ujedno i kapacitet koji je predviđen, je oko 100 izlagača.

Prema sadašnjem programu predstaviće se privrednici iz oblasti metalne i plastične galanterije, prerade drveta, hemijske industrija, IT opreme, građevinarstva, tekstila, obuće, prehrambene industrije, mehanizacije, poljoprivrede, turizma i ugostiteljstva. Izlagački program će dopuniti i prateće manifestacije poput raznih prezentacija, savetovanja, susreta privrednika, promocija, demonstracija, degustacija itd. Prijava izlagača se vrši do 30. septembra na telefon 022/310-170 ili preko zvanične stranice sajma www.sajamprivrede.starapazova.rs.

Najave u medijima:

Posetite sedmi Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi, 10. i 11. oktobra!

Ne morate da budete Sremac da biste voleli Srem, dovoljno je da se uverite sami
...Divan je privredni Srem!