Sajam privrede u Novoj Pazovi 2. i 3 novembra 2012.

sajam-privrede-2013Tradicionalni Sajam privrede, koji organizuju opština Stara Pazova i Sremska privredna komora uz pomoć Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova, prateći razvojne potrebe sremskog okruga i ove godine će se, po šesti put, održati u Novoj Pazovi, saopšteno je iz opštine Stara Pazova.

Sajam će, kao i prethodnih godina, biti održan na prostoru OŠ "Rastko Nemanjić - Sveti Sava" u Novoj Pazovi od 2. do 3. novembra 2012. godine.

Privrednicima je ponuđena jedinstvena prilika direktnog susreta i interakcije sa potencijalnim partnerima i potrošačima.

Regionalni sajam privrede predstavlja poslovni okvir koji će omogućiti učesnicima iz različitih sfera biznisa da ostvare kontakte, razmenjuju iskustva i promovišu sopstveni biznis na efikasan način. Za učesnike sajma biće pripremljeni stručni skupovi na kojima će biti prikazane aktulene tendencije na sve neizvesnijem tržištu. Specifičnost ove manifestacije je u tome što će izlagački prostor biti besplatan za izlagače.


Organizacioni odbor sajma poziva privrednike iz Sremskog okruga da se predstave na našem sajmu. Rezervišite i osigurajte svoje mesto na Reginalnom sajmu privrede Nova Pazova ispunjavanjem prijave koja se nalazi na sajtu sajamprivrede.starapazova.eu kao i na sajtu Sremske privredne komore www.rpksrem.co.rs.


Goran Vranješ
Predsednik organizacionog odbora
Regionalnog sajma privrede Nova Pazova
Kontakt telefoni: 022/ 610 778 Zorana Karalić, i 022/ 310 170 lok 138 Marina Savić
Organizacioni odbor Regionalnog sajma privrede Nova Pazova