Od 18. maja prijava za osnivanje privrednog društva isključivo u elektronskoj formi

min. privredePrijava za osnivanje privrednog društva od 18. maja će se podnositi Agenciji za privredne registre (APR) isključivo u elektronskom obliku, obavestilo je Ministarstvo privrede.

Opširnije>>>

Programi podrške EU srpskom biznisu

pksEvropska unija je naš najveći trgovinski i investicioni partner sa kojom ostvarujemo 58,7 odsto ukupne spoljnotrgovinske razmene. Ukupna vrednost izvoza u EU je dostigla rekord u 2022. godini - 17,7 milijardi evra, što je 64,1 odsto ukupnog izvoza.

Opširnije>>>

Konkurs za izbor najboljih kompanija na Zapadnom Balkanu

Komorski investicioni forum Zapadnog BalkanaOtvoreni poziv za učešće na regionalnom takmičenju KIF ZB 6 - zajednička regionalna privredna komora koja okuplja i zastupa interese više od 350.000 kompanija Zapadnog Balkana, raspisala je uz podršku Evropske komisije, povodom pet godina od uspostavljanja Zajedničkog regionalnog tržišta.

Opširnije>>>

Privredna komora Srbije osnovala Sekciju za razvoj omladinskog preduzetništva

Privredna komora SrbijeU Privrednoj komori Srbije (PKS) osnovana je Sekcija za omladinsko preduzetništvo koja će u narednom periodu pružati podršku mladim preduzetnicima u razvijanju poslovanja kroz besplatne edukacije, promociju i poslovno povezivanje na regionalnom i međunarodnom nivou.

Opširnije>>>

Poziv domaćim kompanijama na "Globalni samit inovacija"

inovacijePrivredna komora Srbije pozvala je domaće kompanije da učestvuju na onlajn „Globalnom samitu inovacija“ od 18. do 20. maja, koji će okupiti više hiljada inovatora i investitora iz celog sveta.

Opširnije>>>