Novi javni pozivi i programi za inovacije

Fond za inovacionu delatnostFond za inovacionu delatnost objavio je sledeće javne pozive: Javni poziv za Program ranog razvoja, Javni poziv za Program sufinansiranja inovacija, i Javni poziv za Program saradnje nauke i privrede.

Opširnije>>>

Otvoren poziv za učešće u programu akceleracije

Fond za inovacionu delatnostU cilju osnaživanja startap zajednice u Srbiji, Fond za inovacionu delatnost pokrenuo je novi program akceleracije „Katapult“, koji će preduzećima pružiti mentorsku i finansijsku podršku kroz intenzivne obuke i povezivanje sa investitorima.

Opširnije>>>

 

„Budite odvažni“ - nova akcija podrške omladinskom preduzetništvu

Privredna komora SrbijeSekcija za mlade preduzetnike Privredne komore Srbije (PKS) pokrenula je akciju „Budite odvažni“ čiji je cilj da ohrabri mlade preduzetnike i predstavnike startapa da unaprede svoje poslovanje, kao i da motiviše sve one koje imaju biznis ideju da je realizuju i pretoče u dobar posao.

Opširnije>>>

 

 

Bespovratna pomoć do 6.000 EUR za digitalnu transformaciju MMSP - Otvoren poziv za kompanije

slika nina1Centar za digitalnu transformaciju (CDT) Privredne komore Srbije u saradnji sa Ministarstvom privrede, uputio je javni poziv kompanijama za učešće u novom "Programu podrške digitalnoj transformaciji za mikro, mala i srednja preduzeća 2021", saopšteno je iz PKS.

 

Opširnije>>>

Za turističke manifestacije i žensko preduzetništvo u Vojvodini 70 miliona dinara

slika 1Nakon rebalanska budzeta u septembru tekuće godine, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam objavio je nove javne konkurse u oblastima privrede i turizma u ukupnom iznosu od 70 miliona dinara.

Opširnije>>>