Pravo mesto za investiranje - Opština Stara Pazova

Ispred Vas se nalazi pažljivo pripremljen sadržaj koji će Vam, kao budućem investitoru, pomoći da na najadekvatniji način upoznate sve mogućnosti, potencijale i aktuelni privredni ambijent koji opštinu Stara Pazova čini jednu od najatraktivnijih delova Republike Srbije za ulaganja, početak poslovanja, efikasan i uspešan razvoj. Pored opštih informacija koje se odnose na povoljan geografski položaj, pregleda industrija koje su najzastupljenije, opisa prednosti za investiranje (razlozi, olakšice, dostupna infrastruktura), detalja o radnoj osposobljenosti i stručnosti stanovništva, u sekciji „Investirajte u Pazovu“ pronaćićete i informacije o postojećim industrijskim zonama, greenfield lokacijama i investitorima koji posluju na teritoriji Opštine. Naročito su, za donošenje važne poslovne odluke, korisne pod-sekcije „Kalkulator lokalnih taksi i naknada“ i detaljni pregled postupka za izdavanje građevinskih dozvola koji se nalazi na istoimenom linku.

U svakom slučaju i pored postojećih informacija službenici Kancelarije za lokalno ekonomski razvoj (KLER) će Vam uvek biti na raspolaganju za svaku vrstu pomoći ili nedoumica ukoliko ih imate.

Naša misija je da budemo tu za Vas u cilju što efikasnije i stručne saradnje na putu ka uspešnom ulasku u veliku staropazovačku privrednu porodicu.

pazova-invest