Novi konkursi Razvojnog fonda AP Vojvodine za kredite i subvencionisane/sufinansirane kredite, za različite namene i korisnike

Razvojni fond VojvodinePrema Programu rada za 2022. godinu, objavljeni su novi konkursi Razvojnog fonda AP Vojvodine za kredite i subvencionisane/sufinansirane kredite, za različite namene i korisnike

Opširnije>>>

Javni poziv za učešće u programu podrške privrednim društvima za promociju izvoza

RASRazvojna agencija Srbije se kreiranjem Programa podrške privrednim društvima za promociju izvoza  opredelila da podrži unapređenje izvoznih potencijala domaćih privrednih društava, a u cilju povećanja prihoda od izvoza odabranih sektora, uravnoteženja platnog bilansa i unapređenja ugleda Republike Srbije u međunarodnoj poslovnoj zajednici, kao i povećanja plasmana domaćih proizvoda na stranim tržištima.

Opširnije>>>

 

Novi javni pozivi i programi za inovacije

Fond za inovacionu delatnostFond za inovacionu delatnost objavio je sledeće javne pozive: Javni poziv za Program ranog razvoja, Javni poziv za Program sufinansiranja inovacija, i Javni poziv za Program saradnje nauke i privrede.

Opširnije>>>

Poziv privrednicima za 4. tematsku nedelju “Ekspo 2020 Dubai” – „Znanje i učenje“

Privredna komora SrbijePrivredna komora Srbije (PKS) pozvala je privrednike da se prijave za učešće na 4. tematskoj nedelji Svetske izložbe Expo 2020 Dubai posvećenoj obrazovanju, Znanje i učenje (Knowledge and learning Week), koja se održava od 10. do 18. decembra.

Opširnije>>>

Otvoren poziv za učešće u programu akceleracije

Fond za inovacionu delatnostU cilju osnaživanja startap zajednice u Srbiji, Fond za inovacionu delatnost pokrenuo je novi program akceleracije „Katapult“, koji će preduzećima pružiti mentorsku i finansijsku podršku kroz intenzivne obuke i povezivanje sa investitorima.

Opširnije>>>